Fejlődés

4.000,00 Ft

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A kisképen látható fájl megvásárlásával 2000 Ft-tal támogatot a Biatorbágyi Korai Fejlesztő Központot.

A  nagy felbontású pdf-fájlt az utalás beérkezése után küldjük el Neked, emailben.

 

Ahol a te vagy, ott van a MI is. . .
Nincs más út. Csak ez. Mehetsz rajta gyorsan, andagolhatsz, de az, hogy hova jutsz el, csak rajtad múlik. Hogy mennyit fogadsz el, mennyit építesz be magadba, és ebből mennyit tudsz tényleg tudatosan használni.
ELFOGADNI – Megbocsátani
Önmagadnak, hogy hónapokon, éveken keresztül hitetted el magaddal azt, hogy jó helyen, jó emberekkel vagy. Hogy ami történik, így csodás. Hogy hagytad, hogy korlátozzanak. Hogy megpecsételjenek. Hogy elengedd önmagad kezét.
BEFOGADNI –
Azt, hogy a jelenemet én írom. A múltat eltörölni nem tudom, de tanulni, fejlődni történtekből kötelességem. Nem ülhetek a saját múltam fogságában. De befogadhatom, ami jön. Változhatok, változtathatok. Én vagyok a saját életem írója. És fájni fog, mikor bevallom magamnak – Elcsesztem. De mennyit tanulhatok önmagamból? Soha véget nem érő út ez. A legnagyobb tanító önmagad vagy. Ahol te vagy, ott van a MI is.
MEGFOGADNI –
Hogy, tudatosabb leszel. Hogy ha még egyszer megtörténik, oda tudsz állni, és meg tudod védeni magadat. Vállalj felelősséget önmagadért.  Legyél a barátja önmagadnak. Működtesd azokat az ‘energiákat’ amiket kaptál – amelyekért megküzdöttél.
Vajon mi más lehet az élet lényege, mint hogy fejlődjünk. Együtt. MI.
Ahol te vagy, ott van a MI is.
Hatással vagyunk egymásra. Egymás fejlődésére.
De minden Önmagunkkal kezdődik. .

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fejlődés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük