Apa Amulett – #kispapacoach_offical

9.850,00 Ft

Az Apa Amulett Készlet egy ajándékcsomag a Párnak. A Nő, az Édesanya ajándéka a Férfinak, az Édesapának, abból az alkalomból, hogy először vagy sokadszor, de gyermekük születik. Tökéletes ajándék házassági évfordulóra vagy Bálint napra is.

Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Apák

Veletek együtt teljes a család.

Tudom, hogy nagy a teher, amit a mindennapokban viseltek, de azt is tudom, hogy erre mind képesek vagytok.
Nehéz olykor több szintéren is maximálisan teljesíteni. Tudom, hogy többet lennétek a gyerekekkel a munka helyett, és hogy sokszor számoljátok a megkeresett pénzt, hogy vajon elég lesz e. Vajon meg tudtok e adni mindent, amit szeretnétek a családnak.
És azt is tudom, hogy egy apa, aki speckó gyereket nevel még több érzéssel birkózik meg nap, mint nap.

Én, Dóri- a férjem nélkül nem tartanék itt. Ő a támaszom, a barátom, a tanítóm, és a szerelmem. Gyerekeim apja. Akiért mindennap hálát adok. Sajnos kevésszer mondom el neki, és erre most rávilágított ez az Amulett.
Kérlek olvassátok nyitott szívvel az Apa Amulett csodálatos történetét.

Apa Amulett Készlet

“Amikor az ember apává válik, újra találkozik Önmagával. Az öröm és büszkeség mellett kérdések és kételyek lesznek jelen, és nem biztos, hogy mindenre lesz válasz. Ezért Apának és Anyának lenni annyit tesz, mint bátran élni. A bátorságot a Férfi mindig a Nőtől kapja. Hiszek a szerelem dinamikájában: a Nő hitével, el- és befogadásával, szerelmével feltölti a Férfit, aki így képes kilépni a világba és energiáját teremtésbe fordítani a Nő javára. Ennek a megtermékenyítő dinamikának az energiáját egy amulettbe zártam.”
Vadas János, kispapacoaching

Az Apa Amulett Készlet egy ajándékcsomag a Párnak. A Nő, az Édesanya ajándéka a Férfinak, az Édesapának, abból az alkalomból, hogy először vagy sokadszor, de gyermekük születik. Tökéletes ajándék házassági évfordulóra vagy Bálint napra is.

Az Apa Amulett készlet tartalma:
1 db Apa Amulett (ásványkarkötő)
1 db Apa Amulett füzet: az amulett ismertetője a Férfi számára
1 db Szertartáskönyv: a női szeretet meditáció leírása
1 db Szeretet levél: a Nő írja meg a Férfinek
1 db Rózsakvarc ásvány: női talizmán, a szeretet meditáció kelléke
1 db Palo santo: szent füstölő fa, a Szeretet meditáció kelléke

Az Apa Amulett nem más, mimnt hála, hittétel és ékszer, a Nőben élő Istennő szeretetének átadása a Férfiban élő Istenségnek. Az ajándék átadását megelőzi egy szeretet meditáció, amiben a Nő, az Édesanya önmagára tud figyelni. Ez a szertartás-élmény a saját ajándéka Önmagának, amihez kellékeket talál a készletben.

Az Apa Amulett viharkő ásványból és szantálfából készül. Úgy tartják, hogy a Viharkő segít megbirkózni az élet változásaival, a Szantálfa pedig megnyugtatja az elmét és stresszoldó hatású.

!!!___Fontos___!!!
Az ásványgolyók mintázata és színe teljesen egyedi. Nincs 2 egyforma darab, így a kiszállított termék a golyók színében és mintázatában eltérhet a képen láthatótól. (!!!)
Ásványgolyók mérete: 8 mm
A szantálfa golyók mérete: 8 mm
Az elválasztó díszek és a bojt medálja antiallergén nemesacélből készült.
A karkötőt barna gumidamilra duplán fűzöm.
A karkötő mérete: kb. 19 cm (± 1 cm) kerületű csuklóra ideális.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apa Amulett – #kispapacoach_offical” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük